Banyo Dekorasyonu

Göz Kamaştırıcı 2020 Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Göz Kamaştırıcı En Güzel 2019 Banyo Dekorasyonu Modelleri



Uzun bir günün ardından dinlenmek ve tüm sorunları atmak için bir banyo her evin olmazsa olmazıdır. Bu nedenle dekorasyonu ve tasarımı önemlidir, rahat ve çok dinlendirici olması gerekir. 2020 Banyo dekorasyonu modelleri lüks ve glam stilden hoşlanıyorsanız tam size göre. Banyoya girdiğiniz her an sizi bir kraliçe / kral gibi hissettirecek muhteşem bir banyoyu sizde tasarlayabilirsiniz. Ayrıca Instagram’da resim göndermeyi çok seviyorsanız, bu tarz bir banyo çok dikkat çekecek! Bakalım banyonuzu şık ve lüks yapmayı nasıl başarabilirsiniz.

2020 Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Duvarlar ve Zeminler

Duvarları ve zemini mermer olarak kaplamak için glam veya lüks malzeme olarak – siyah, beyaz, gri renkler kullanabilirsiniz. Tüm banyoyu aynı mermerle kaplayabilir veya zeminde koyu renkli mermer ve duvarlarda açık renklerle dekore edebilirsiniz, hatta küvetiniz için mermer bir platform da şık bir fikirdir. Bir başka fikir parlak bir duvarı ön plana çıkarmaktır, küvet, duş veya lavaboyu vurgulamak için  karo desenli duvarı veya sadece bir kısmı ön plana çıkarılabilir. Çok çeşitli parlak banyo duvarı mozaik ve fayansları var, bu nedenle kolayca bir şeyler seçeceksiniz.



  • Parlak bakır bir duvar, monokromatik bir banyoyu daha ilginç hale getirecek ve glam yapacaktır.
  • Gri fayanslarla ve parlak gümüş aksanlarla yapılmış bir banyo ve buhar odası çok glam ve şık görünür.

Daha Fazla: 10 Lüks Banyolar Ve Dekor Fikirleri

Aynalar

Aynalar, herhangi bir şık iç mekanının vazgeçilmez bir parçasıdır.Banyoya büyük bir ayna asılarak veya zemin üzerine yerleştirilmesi, normal bir banyoya bile  glam bir his eklemek için mükemmel bir fikirdir. Zarif bir vintage çerçeve içinde büyük boy bir ayna seçin veya üretilen efekti vurgulamak için bir ayna duvarı yapın ve büyük bir ayna ekleyin. Aynalı mobilya da denemek mümkündür, örneğin makyaj masası, alanınızı daha parlak gösterecektir.

Küvet ve Lavabolar

Bir küvet ve lavabo her banyoda mutlaka bulunmalı ve alanıyla şık olarak eşleşecek şekilde dikkatlice seçilmelidir. Küvetlere gelince,  sadece ayaklı küvetler öneririz. Serin parlak metaller ve hatta köpüklü küvetlerle alanınızı süper lüks haline getirebilirsiniz, ancak modern bir kahverengi alan isterseniz aslında gerekli değildir – sadece beyaz bir ayakta oval küvette yeterlidir. Duvarlara gelince, mermer olanlar, şık metalik olanlar ve elbette ayna olanlar seçin ve görünümünü tamamlamak için parlak metal lavabolar bulabilirsiniz. Şimdi aşağıdaki 2020 banyo dekorasyonu resimlerinin keyfini çıkarın!

İlgili haberin tüm resimleri için tıklayın


Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close