Salon Dekorasyonu

Modern Gri Salon Dekorasyon Fikirleri 2020

Size ilham verecek birbirinden şık, sakin ve estetik gri salon dekorasyon fikirleri yazımızda sizi bekliyor



Modern bir salon hayaliniz var ve renk konusunda kararsız kalıyorsanız yazımızın devamında size ilham verecek birbirinden şık, sakin ve estetik gri salon dekorasyon fikirleri hazırladık.

Son yıllarda gri ve tonları yükselişe geçen renkler arasındalar. Daha çok oturma odası ve yatak odası için ideal olan bu zarif renk tonları ile sakin ve huzurlu bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Gri tonları kullanıldıkları alana dinginlik veren, aynı zamanda modern bir renk. Gri doğru renkler ile kombine edilirse salonda rahatlatıcı bir etki açığa çıkacaktır.

Modern Gri Salon Dekorasyon Fikirleri 2020

Salon dekorasyonu söz konusu olduğunda şıklığı kadar rahatlık ve sakinlik ön plana çıkmalıdır. Bu etkileri salona yansıtmak için mutlaka renklerin gücünden yararlanmak gerekir. Her rengin kendine has bir tarzı ve psikolojik olarak açığa çıkarttığı etkiler vardır.

Gri ve tonları hangi alanda kullanılırsa kullanılsın, rahatlatıcı bir sakinlik her zaman ön planda olacaktır. Tabi ki doğru renk tonları ile desteklenmesi gerekir.

Salon için nötr bir renk kullanmayı düşünüyorsanız en iyi seçim gri renktir. Bunun bir çok sebebi var tabi ki ancak en önemlisi bir salonda olması gereken sakin ve rahatlatıcı etkiye sahip olmalıdır. Bunun dışında gri, salonda bir çok canlı renk tonu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.

Gri salon için uyumlu renk tonları

Gri bir salona hareket kazandırmak için pek çok farklı canlı renk tonu kullanılabilir. Bunların başında mercan, mavi, kırmızı, mor, pembe turuncu ve sarı gibi renk tonları geliyor. Özellikle sarı gri ile en uyumlu renklerin başında gelir. Bu iki renk tonu bir araya geldiğinde ortaya oldukça estetik bir dekorasyon görünümü çıkacaktır.



Salon için koyu griler seçerseniz ortaya çok sakin bir tablo çıkacaktır, ancak açık gri tonları kullanırsanız rahatlatıcı bir etki yaratabilirsiniz.

DAHA FAZLA:Gri Ev Dekorasyonu Uyumlu Renkler

Gri bir salonun yeterince hareketli olmayacağını ve enerjinizi düşüreceğini düşünüyorsanız, belli bölümlerde canlı parlak renkleri ve desenleri dahil ederek odak noktaları yaratmayı deneyin. Özellikle parlak metaller, cam, gümüş tonları, bakır ve pirinç gibi detaylar modern salon dekorasyonu için önemli materyallerdir.

Gri Salon Dekorasyonu ve detaylar 2020

Gri tonlarını salona dahil etmek için bir çok farklı yol var, ancak bunlar arasında en etkilisi geri koltuk takımları ve tekstil ürünleridir. Gri koltuklar bir çok canlı renge sahip tasarımla harika bir uyum sağlayacaktır.

Özellikle renkli desenlere sahip, dekoratif yastıklar, koltuk şalları gibi bir çok tasarımla salonda odak noktası olabilirler. Gri koltuk takımları seçmek için diğer önemli bir nedense kiri belli etmemesidir.

Açık gri desenli bir halı salonun tüm havasını bir anda değiştirebilecek güce sahiptir. Desenlerindeki canlı renkler ile ortama hareket kazandırır. Özellikle beyaz duvarlara sahip bir salonda gri tonları modern bir etki yaratacaktır. Galerimizde seçtiğimiz 2020 gri salon dekorasyon fikirleri size eviniz için ilham verecek güzellikteler.

Modern Gri Salon Dekorasyon Fikirleri 2020 – Galeri


Kelimeler

3 thoughts on “Modern Gri Salon Dekorasyon Fikirleri 2020”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close