Ev Tekstili

2020 Taç Perde Modelleri

2019 2020 Taç perde modelleri sade ve modern görünümleri ile bayanların gözdesi oldu...



2020 Taç Perde modelleri, birbirinden güzel ve şık tasarımları stor, tül, zebra, fon, pano perde, kendini temizleyen stor perde ve çok daha fazla çeşit perdeler sunuyor. Ayrıca online satış sitesinde taksitli Uygun fiyat, ücretsiz kargo seçenekleri ile hemen sipariş verebilirsiniz.

2020 Taç salon perde modellerinde çok az dantel kullanılmıştır.Daha çok sadece ve dantel işlemeli perdeleri yeni koleksiyonuna katmıştır. Bunun nedeni ise dekorasyon trendlerinin değişmesi ve modern ve endüstriyel dekorasyon modellerinin ön plana çıkması diyebiliriz. 2020 Taç perde modelleri nakışlı ve dantel işlemeler yanı sıra da minimalist sade perdeler tasarlamıştır.

2020 Taç Perde Modelleri

Krem ve beyaz renklerin daha çok olduğu 2020 Taç perde modelleri yeni sezonda açık mavi ve gri parlak tasarımlar da sunmuştur.Çocuk odası ve yatak odası Taç perde modelleri arasında fon perdeler ve zebra perdeler ile tül perdelerde sade renkleri ile yer verilmiştir.Nötr renklerdeki 2020 Taç salon perde modelleri yine biraz daha koyu koyu fon perdeleri ile kombinleniyor.

DAHA FAZLA: 2020 Tül Perde Modelleri
Evinizde çok canlı renklerde bir dekorasyon kullanıyorsanız nötr ve sade renklerde ki taç perdeleri kullanarak görünümü dengeleyebilirsiniz.
Taç gibi ünlü perde markaları her yeni sezonda olduğu gibi çok şık birbirinden güzel perdeleri koleksiyonuna kattı bile.



taç salon perde modelleri 2020 19
taç salon perde modelleri 2020 19

Mutfak, çocuk odası ve yatak odası Taç perde modelleri 2020 sezonunda kendi kendine temizleyen yeni moda perdelere de koleksiyonunda yer verdi.Kurulumu ve kullanımı kolay bu perdeler günümüzün en popüler perde modelleri arasında yer alıyor. 2020 Taç zebra stor perde modelleri ise çok modern ve şık görünüyor. Bir çok alternatif seçim Taç markasında sizi bekliyor.

2020 yılının en trend perde renkleri ise beyaz, bej,  gri, kahve tonları, turkuaz ve mavi tonları.Salon, oturma odası ve yatak odası dekorasyonunuzda  bu renkleri kullanarak daha sofistike atmosfer yaratabilirsiniz.

2020 Taç perdeleri aşağıdaki galerimizde daha detaylı inceleyebilirsiniz.

İlgili haberin tüm resimleri için tıklayın


Kelimeler

1 thought on “2020 Taç Perde Modelleri”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close