Duvar DekorasyonuEv Dekorasyonu

Trend Olan 2020 Duvar Kağıtları

Duvarlarınız için trend olan 2019 2020 duvar kağıtları



Ev dekorasyonunu düşünmek sadece mobilya ve demirbaşlara odaklanmaktan daha fazlasını gerektirir.
İç mekan tasarımı dünyasında, 2020 Duvar kağıtları arasında çiçek desenleri, vintage ve country detaylar çok görülmektedir.Bunun yanı sıra geometrik desenler, tuğla ve ahşap görünümlü duvar kağıtları ve eskitme modeller de trendler içinde bulunmaktadır. Duvarların dekorasyonu,  dekoratif dinamikte baskın bir yer kaplar. Günümüzde, duvarlardan başlamak üzere alanları süslemek için çok sayıda kaynak bulmak mümkündür. Renkler, kaplamalar, dokular … İmkanlar sonsuzdur.

2020 Duvar Kağıtları

Evin herhangi bir odasına yeni bir görünüm vermeyi planlıyorsanız, duvarları kullanarak yapmak  aklınızda bulundurun. Tuğla ve ahşap görünümlü, metalik, saten, boyalı, çiçek desenli duvar kağıtları … Piyasadaki tüm alternatifleri biliyor musunuz? Bu fikirler arasında 2020 yılı boyunca trend olacak modaya uygun bazı öneriler sunuyoruz.

Çiçek Desenli

Çiçek desenli duvar kağıtları klasik ve şık.
Ancak, önümüzdeki sezon, 60’ların veya 70’lerin on yıllarına kıyasla daha az yoğun baskılar üzerine giden, koyu ve parlak renklerin kullanıldığı bazı yeni varyasyonlar içeren duvar önerileri eğilimlerinde olacaklar.Özellikle kumaş görünümlü desenli duvar kağıtlar çok dikkat çekiyor.

Eviniz için Harika Duvar Dekorasyonu 2020 Fikirleri

Doğa Temalı Duvar Kağıtları

Çiçek desenleri ikna edici sonuç vermezse, belki doğadan ilham her zaman işe yarar.  Bu yıl olduğu gibi, bitki ve tropikal motifler 2020 yılına ait duvar dekorasyonunda bir trend olmaya devam edecek. Tasarımlar çevreye çok karakteristik bir görünüm vermek için iç mekanlarda kullanılıyor. Kentsel ormanda, gerçek bir bahçe kurmak için  herkes için doğayı eve tanıtmanın ideal bir yolu. Arka planda bir ormanla hoş bir okuma keyfini çıkarabiliyor musun?  Narin yaprakların tazelik derecesine sarılmış rahatlatıcı bir banyoda olabilir. Her hayal senaryosu için şık ve etkili bir arka plan elde edebilirsiniz



Tuğla Desenli Duvar Kağıtları

Duvar kağıdı ile duvar dekorasyonu açısından 2020 yılının trendlerinden biri olarak ortaya çıkan bir diğer formül de doku taklididir. Son yıllarda bu tür stiller çoğalsa da, önümüzdeki yıl boyunca, bu materyallerle kaplı duvarların önemi daha da artacak. Görünür tuğla estetiği, modern ve endüstriyel çevrenin karakteristiği, taşı hatırlatan modellerin tekrarı da bir kenara bırakılmamasına rağmen en taklit edilenlerden biri olmaya devam edecektir. Doğal malzemelerden yapılmış duvarlarla şık bir alan elde etmek için bir servete yatırım yapmanız gerekmez. Bir veya daha fazla duvar üzerine birkaç duvar kağıdı ile modern ve sofistike bir antre, oturma odası veya şık bir yatak odası yapabilirsiniz.

Eskitme Tuğla Desenli Duvar Kağıtları

Ahşap Görünümlü Duvar Kağıtları

Duvardan dekorasyon eğilimi olarak dokular uyandırmak fikrinden sonra, uzmanlar, en çok yönlü kaplamalardan birinin taklidi öneriyor : ahşap .Rustik ortamlarda ve çağdaş tasarımlarda, bu motiflerle süslenmiş bir duvar, örneğin ilham verici bir oda gibi süslemek için mükemmel olacak. Kısacası, çok sayıda sansasyonu uyandıran bir stil ifadesi. Çocuklarınız için, hayal gücüne daha uyarlanmış duvar kağıtları seçmekten çekinmeyin.

Çocuk Odası Duvar Kağıdı Modelleri 2020

Geometrik Desenli Duvar Kağıtları

Birçok duvar dekorunda, geometrik desenlerde mevcut olup, bulundukları her ortama çağdaş ve zarif bir estetik aktarabilme yeteneğine sahiptirler. Şekiller, çizgiler, kompozisyonlar …

İlgili haberin tüm resimleri için tıklayın


Kelimeler

3 thoughts on “Trend Olan 2020 Duvar Kağıtları”

  1. Beyaz tuğla eskitme modelinden duvar kağıdı almak istiyorum yardımcı olur musunuz? Hangi markanın duvar kağıdı acaba. Online satışı sizde var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close