Duvar Dekorasyonu

Farklı Stillerde Duvar Dekorasyon Önerileri



Bir odanın içini canlandırmanın en etkili yollarından biri, bir ifade duvarı oluşturmaya odaklanmaktır. Duvarlar, minimum alan kullanımıyla bile oturma odanıza çarpıcı bir görünüm kazandırmak için zahmetsizce kullanabileceğiniz tuvallerdir. Antikadan çağdaşa, bir ho-hum duvarını olağanüstü olan her şeye çevireceği kesin olan beş muhteşem tasarım!

Salon Duvarı İçin Minimal Tasarım

Basit bir tasarımın havasını tamamlayan parlak bir renk patlamasıyla düz beyaz bir duvar gibisi yoktur. Bu tasarımda kenarlı sarı piramit gibi koyu renklerle boyanmış soyut şekilleri kullanabilirsiniz. Çok zahmetsiz görünüyor ama aynı zamanda çok moda. Bunun gibi oldukça minimalist bir duvarı tercih ederseniz, bu duvardaki üçgene bir eldiven gibi oturan ters üçgen bir vazo rafı ile tüm görünümü süsleyebilirsiniz. Üçgen hayranı değil misiniz? Meydana git. Herhangi bir geometrik şeklin çok çarpıcı görüneceğinden emin olabilirsiniz.

Salon Duvarı İçin Minimal Tasarım
Salon Duvarı İçin Minimal Tasarım

Salon Duvarı İçin Rustik Tasarım

Oturma odanız muhtemelen gevşemek, yaratıcı olmak ve kendinizi rahat hissetmek için sabırsızlandığınız tek yerdir, değil mi? Toprak tonları tam da bunun için bir hava oluşturuyor. Soyut ve rustik görünen, ancak bir şekilde fevkalade şık görünen güzel bir taş duvar, sakin bir oturma yeri için mükemmel bir seçimdir. Üstelik tasarıma aksesuar eklemeye gerek yok çünkü bu duvarın cazibesi tamamen doğal taş dokusunda yatıyor. Tasarıma iltifat etmek için, spot ışığını duvardan almayan, ancak yine de eşsiz bir karizma katan yumuşak gri gölgeli küçük asılı sarkıt lambalar takmayı seçebilirsiniz! Mükemmel antika sandalye seçimi ile misafir odanızda en mükemmel okuma noktasını yaratabilirsiniz.

Salon Duvarı İçin Rustik Tasarım
Salon Duvarı İçin Rustik Tasarım

Salon Duvarı İçin Eklektik Tasarım

İster siyah beyaza, ister renk patlamasına düşkün olun, sanatı bir duvarda tam anlamıyla bir tuvale dönüştürerek sergilemek, bir odaya görsel ilgi katmayı asla başaramaz. Sanatsal bir oturma odası tasarımına sahip olmak isteyen biri için en uygun olan görkemli bir vincin resmi, dikkat çekmek için çok şey yapar ve bunu tasarımınızın ilgi odağı haline getirir. Siyah genellikle hafife alınan bir duvar rengidir ve siyah bir arka plana karşı bu resim tüm odaya eksantrik bir his verir.



Salon Duvarı İçin Eklektik Tasarım
Salon Duvarı İçin Eklektik Tasarım

Salon Duvarı İçin Neoklasik Tasarım

Klas olan her şeyin tanımı olan bu minimal duvar tasarımı, antik bir şekilde zengin görünüyor, ancak modernist bir dokunuşla. Bazen, normal görünen bir duvarı muhteşem bir duvara dönüştürmek için ihtiyacınız olan tek şey asil bir aynadır. Duvardaki altın ayna, mobilyaların geri kalanının temasını mükemmel bir şekilde yerine oturması için belirliyor – çarpıcı bir altın renkli çalışma lambası, altın poligon baskılı soyut yastıklar ve ince hardal perdeler. Bu asil tema, arka plan olarak ince renkler gerektirir – modern oturma odanızı bir kralın sarayından fırlamış gibi hissettirmek için beyaz çerçevelerle bölünmüş büyük bej.

Salon Duvarı İçin Neoklasik Tasarım
Salon Duvarı İçin Neoklasik Tasarım

Salon Duvarı İçin Endüstriyel Tasarım

Oturma odasını öncelikli olarak çalışmak için kullanan birinin oldukça faydacı bir alan istemesi doğaldır – ama elbette yine de şık. Tamamen beyaz bir tuğla duvar zarif, şık ve doğru beyaz perde seti ile iş istasyonunuzda havadar bir his yaratabilir. Beyaz ve altın, asla modası geçmeyen klasik bir çifttir. Koyu kahverengi ahşabın eklenen güzelliği sadece bir bonus! Minyon koyu kahverengi bir rafla duvar mobilyalarını minimumda tutun.

Salon Duvarı İçin Endüstriyel Tasarım
Salon Duvarı İçin Endüstriyel Tasarım


Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close