Mobilya Modelleri

Koltuklar 2020 Modellerinden Mükemmel Tarzınızı Bulun

Koltuklarda 2018 Modelleri ile rahatlamanız için stil ve konforun mükemmel karışımını bulun.



Evinizi  anında yenilemek için yeni koltuk modelleri arasından her stile uygun ipuçlarını ve önerileri içeren bir sunum hazırladık..Koltuklar 2020 yılı tasarımları ile bir çok yeni stil ve konfor ayrıcalıkları ile dikkat çekiyor.

Koltuklar 2020 Modelleri

Köşe kanepeler

Aile dostu köşe koltuk tasarımları çok fazla esnek oturma seçenekleri sunar. Bu modeller ile kanepede rahatça uzanabilir ya da gerektiğinde hareket ettirilebilecek bir ayak uzatma yerine sahip olabilir.

Tekli sol ve sağ parçalarına, köşelere ve kolsuz bölümlere sahip modüler kanepeler , istediğiniz gibi düzenlenebilir veya sandalye olarak kullanılmak üzere ayrılabilir. Ayrı bölümler için farklı kumaş kapaklarının seçilmesi çarpıcı görünebilir.

Kanepenin fazla büyük olmadığından emin olmak için, odanın içinden geçmeyecek veya kapı açılmadına engel olmayacak tasarımlar seçmelisiniz. .

Çekyat seçeneği olan bir model için alışveriş yapıyorsanız, kullanımı kolay olduğundan emin olmak için mekanizmayı kontrol edin ve kapalı olduğunda yatak çerçevesini ve rahatlığını kontrol edin.

Kendi kumaşınızı kullanmak isterseniz, önce mobilya tedarikçiniz ile uygunluğunu kontrol edin.

Desenli Koltuklar

Kontrast için desenli koltuk modelleri harikadır.  Renkli ve desenli döşemesi olan bir koltuk, nötr bir şemaya desen ve renk eklemek için harikadır ve bir kanepeden farklı olarak, bir değişiklik yapmak isterseniz yeniden kaplanması veya değiştirilmesi kolaydır.

Ek depolama alanı elde etmek için sadece kapaklı ve içi boş bir iç kısmı olan tasarımları seçin.

Uzun ayaklı bir tasarım, daha küçük odalar için harika bir görünüme sahip olacaktır. Katı ayaklar rustik, country stili uyandırırken, tekerlekli ayaklar klasik ve şıktır. Metal ayaklar çağdaş bir çekiciliğe sahiptir.



Ayrıca Bakınız: Koltuk seçmenin 5 altın kuralı

Küçük kanepeler

Küçük bir koltuk satın alırken bile, oturma odanıza olan erişimi düşünün. Kapıların yükseklik ve genişliğini ölçün ve geçitlerde veya merdivenlerde herhangi bir garip dönüşü not edin.

Bazı stiller, bir kez teslim edildikten sonra takılabilen çıkarılabilir kollara veya bacaklara sahiptir, bu da erişimin  olup olmadığını gösterir. Doğru ölçümleri yapın ve herhangi bir şüphe durumunda, mağazadaki satış görevlisine alanın fotoğraflarını gösterin.

Ayaklı bir tasarım, zeminin görünümünü genişleterek odanın daha büyük görünmesini sağlar.

Kanepenin derinliği bir metre kadar olabilir, bu yüzden daha fazla alan tasarrufu için daha sığ bir tarz tercih edin.

Kompakt tasarımlar yemek alanı, salon veya yatak odasında ekstra oturma yeri olarak mükemmeldir. Ara sıra kullanım için tasarlanmış sade bir şey arayın.

Geleneksel olarak üretilen koltuklar daha pahalıya mal olsa da, fiyat çerçevenin kalitesini, yayları ve genellikle elle yapılan dolgu katmanlarını oluşturmak için kullanılan doğal malzemeleri yansıtır.

Yaylı koltuklar ve sırtlar daha sıkı bir his ve özel bir görünüme sahipken, tüylü yastıkları daha rahat bir görünüm veriyor.

İkili Koltuklar

Koltuklar 2020 yılında yeni ikili tasarımları ile çok ilgi gördü. Bir koltuktan daha geniştir ve standart bir kanepeden daha dardır. Bunlar daha küçük bir alan için idealdir.

Koltuğun yüksekliği ve derinliği, özellikle kısa olduğunuzda rahatlık için büyük bir fark yaratır. Bir showroom’u ziyaret edin ve satın almadan önce deneyin.

Muhteşem bir odak noktası oluşturmak için alışılmadık bir şekil, parlak veya desenli kumaşlarda seçimler yapın.

Koltuklar 2020 – Resimler



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close