Mobilya ModelleriMutfak Dekorasyonu

2020 Mutfak Köşe Takımları ve Fiyatları



Son yıllarda giderek popülerleşen ve her geçen zaman farklı stillerle karşımıza çıkan mobilyalardan biri mutfak köşe takımları. Dar mutfaklar için mutfak köşe takımları oldukça ideal bir seçim olabilir, ortada yer alan bir masa takımına göre alandan tasarruf etmek için doğru bir seçim. Mutfak köşe takımı modellerinin en büyük avantajı yerden tasarruf sağlamasıdır. Kullanım açısından rahatlığı tartışma konusu olsa’da ülkemizde çok popüler oldukları tartışılmaz bir gerçek.

Mutfak tipi için doğru bir mutfak köşe takımı seçilirse, atıl bir noktayı en iyi şekilde değerlendirmeye imkan sağlayacaktır. Küçük ve dar bir mutfak için alan tasarrufu en önemli noktadır. Atıl bir köşeye konumlanan köşe takımı bu sayede mutfağın ortasında bir boşluk oluşmasına, dolayısı ile mutfağın daha ferah bir görünüme kavuşmasında büyük rol oynar.

2020 Mutfak Köşe Takımları ve Fiyatları

Kalabalık bir aile yada mutfakta misafir ağırlayanlar için mutfak köşe takımları pek kullanışlı bir seçim olmayabilir. Köşe takımlarının dezavantajı hareket alanını kısıtlamasıdır. Genel olarak baktığımızda çok kalabalık yada misafiri bol evlerde oturma odası yada varsa yemek odası kullanıldığından mutfakta köşe takımı kullanımı çok sorun olmayacaktır.

Yazımızın bu bölümünde mutfağını yenilemek yada yeni bir mutfak masa takımı ihtiyacı olanlara ilham vereceğini düşündüğümüz 2020 mutfak köşe takımları ve fiyatları hakkında detaylara yer veriyoruz.

Her tarza uygun 2020 mutfak köşe takımları

Mutfağınıza yeni bir renk ve stil eklemek için mutfak köşe takımları doğru bir seçim olabilir. Gelişen üretim teknolojileri ile her geçen zaman karşımıza daha farklı detaylar ve özellikler ile çıkan köşe takımları, mutfakta yerden tasarruf etmek ve mutfağa hareket kazandırmak için doğru bir seçimdir.

2020 mutfak köşe takımları ve fiyatları hakkında detaylara geçmeden önce köşe takımı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken önemli detaylardan kısaca bahsetmek istiyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR : Küçük mutfaklar için 12 dekor fikri

Mutfak köşe takımı nasıl seçilmeli?

Mutfağınız için köşe takımı kullanmayı düşünüyorsanız önceliğiniz tasarımın kullanışlı ve kaliteli olmalıdır. Uzun yıllar kullanmak zorunda olacağınız ve hatırı sayılır paralara satın alacağınız bir mobilyanın kaliteli malzemeden üretilmiş olması gerekir. Bu anlamda bu tarz bir mobilya seçerken kalitesine ve tecrübesine güvendiğiniz köklü markaları tercih etmenizde yarar var.



Ürünün kalitesinden sonraki nokta mutfağınıza uygun bir stile sahip olmasıdır. Mutfağınızdaki renk ve dokulara uyumlu bir mutfak köşe takımı ile daha dengeli bir mutfak dekorasyonu ortaya çıkacaktır.

Örneğin mutfağınızda modern hatlar öne çıkıyorsa, metalik ve parlak dokulara sahipse, seçeceğiniz mutfak köşe takımları da bu detaylara sahip olmalıdır. Geleneksel bir mutfak için daha çok ahşap malzemeden üretilen, yumuşak hatlara sahip, daha sıcak ve samimi masaları tercih etmelisiniz.

2020 Mutfak köşe takımları ve fiyatları

Yazımızın bu bölümünde ülkemizde öne çıkan markaların 2020 mutfak köşe takımı modelleri ve fiyatları hakkında detayları bulabilirsiniz. Üretici marka ve ürün detayları hakkında merak ettiğiniz tüm sorular için konu altından bize ulaşabilirsiniz.

# Retro tarzı pembe mutfak köşe takımı 2020

Bir adet köşe, bir adet masa ve bir adet puf’tan oluşan bu zarif köşe takımı modern bir görünüme sahip olduğu kadar oldukça kullanışlı bir tasarım. 1. sınıf fırınlanmış masif ahşap kullanılarak üretilmiş olan takımın fiyatı 2.900 TL .

# Mavi corner mutfak köşe takımı 2020

Doğal içerikli kumaş kullanılarak üretilen modern corner mutfak köşe takımı, ayak ve masa malzemesinde masif ahşap kullanılmış bir tasarım. Takımın kumaşı silinebilir özelliğe sahip, kolsuz oluşu bir dezavantaj gibi görünse’de mutfak için oldukça ideal bir takım olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatı ise 2990 TL .

# Country tarzı mutfak bank takımı 2020

Mutfağınıza yeni bir tarz ve kalite kazandıracağını düşündüğümüz eterna country tarzı mutfak köşe takımı. Estetik görünümlü, kaliteli ve kullanışlı olan bu takım, 2 adet bank, masa ve iki adet sandalyeden oluşuyor. Fiyatı 2290 TL .

# Farklı tasarım mutfak köşe takımı 2020

Mutfağınızın ölçüsüne ve kullanım ihtiyacınıza göre bankların altında gizli puflar barındıran fonksiyonel bir mutfak köşe takımı modeli. Aynı zamanda açılıp büyüyebilen masası sayesinde kalabalık toplantılar içinde ideal bir köşe takımı. Fiyatı ise 1790 TL

# Bombeli Mutfak Köşe Takımı 2020

Mavi ve beyazın ferahlığını mutfağınıza yansıtabileceğiniz kullanışlı bir mutfak köşe takımı modeli. Takımdaki sandalye ve banklarda sandıklar bulunuyor, ayrıca yemek masası açılabiliyor. Fiyatı 2290 TL.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close