Duvar DekorasyonuEklektik

Eklektik Duvar Dekorasyonu



Son yıllarda oldukça ilgi gören ve tercih edilen bir trend olan eklektik stili, duyulan ama biraz kafa karıştırıcıdır. Uygulaması oldukça zor ancak sonucu harika olan bu trend oldukça belirgin özelliklere sahiptir. Eklektik stili dekorasyondaki bilinen kuralları ortadan kaldıran bir stildir. Farklı dönemlerin izlerini, günümüz modern ev dekorasyonu ile harmanlayarak oluşturulan oldukça hoş bir tarz diyebiliriz.  Eski ve yeniyi bir araya getirerek kombinleyen ve geçmişle günümüz arasında ince bir çizgi çizen bu dekorasyon stili ile sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Eviniz için seçtiğiniz tarz Eklektik Stil ise size duvar dekorasyonunuz için birkaç öneri sunabiliriz. Kendine has estetik bir görünüm oluşturabileceğiniz duvar dekorasyonu ile eklektik stile adım atabilirsiniz.

Farklı Tarzlarda Fotoğraf yada Tablolar Seçin.

Seçmeci anlamına gelen eklektik, farklı tarzlardan ve zamanlardan seçilen parçaların birleşimi ile oluşur. Bu da stilinizi sadece size özel kılan noktadır. Ezberleri bozan bir duvar dekorasyonu için birbirinden farklı tarzlarda çerçeve ve tabloları kombinleyebilirsiniz. Seçtiğiniz parçalar geçmişten günümüze örnekler içerebileceği gibi aile fotoğraflarınızdan da oluşabilir. Aralara yerleştireceğiniz dekoratif ayna yada özel çizimler de oldukça farklı bir duvar dekorasyonu yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Eklektik Duvar Dekorasyonu
Eklektik Duvar Dekorasyonu

Eklektik Stili Modern Çerçeveler ile Bütünleyin.

Eklektik tarzda döşenmiş evinizi, modern çerçeveleri ile bütünleyerek harika bir uyum yakalayabilirsiniz.



Eklektik duvar dekorasyon örneği
Eklektik duvar dekorasyon örneği

Büyük Bir Ayna ile Çerçevelerinizi Kombinleyin.

Duvarınızın merkezine yerleştireceğiniz büyük bir aynanın etrafını farklı tarzlarda çerçeveler ile donatabilirsiniz.

Görkemli bir ayna ve tablolar ile eklektik stil
Görkemli bir ayna ve tablolar ile eklektik stil

Tüm bu önerilerimizi dikkate alarak oldukça hoş bir duvar dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. Eklektik stil oluşturma aşamasında sizi zorlayabilir. Tüm bu farklı parçaları bir araya uyumlu şekilde getirebilmek oldukça zordur. Bunu yaparken ortaya karmaşa çıkmadan ince bir uyum yakalamanız gerekir. Kısacası ustalık ve dikkat isteyen bu dekorasyonu stilini önerilerimizi dikkate alarak bir nebze daha kolay hale getirebilirsiniz.

Galerimizden tüm duvar dekorasyonlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close