Ev Dekorasyonu

İç Mekanlar İçin 2020 Dekor Renk Trendleri Nedir?



2020 Yılına girmemize bir kaç ay kaldı. Bunun nasıl bu kadar hızlı gerçekleştiği inanılmaz, ancak buradayız ve  iç mekanlar için 2020 dekor renk trendleri hakkında şimdiden bilgi sahibi olduğumuz için oldukça heyecanlıyız .

Önümüzdeki yıl en çok beklediğimiz tüm tasarım trendlerinden renkler, listemizin en üstünde istikrarlı bir noktaya sahiptir. Sonuçta, hangi mobilyayı satın aldığımızı, hangi dekoru yapmamızı ve o yıl için genel  ruhun ne olacağını renkler belirliyor.

IÇ MEKANLAR IÇIN 2020 DEKOR RENK TRENDLERI NEDIR?

2018’in üç rengi ile çağdaş yaşamın ruhunu getireceği öngörülüyor: Yakınlık, Bağlantı ve Samimiyet. Her biri modelden teknolojiye anın kolektif kültürüne esin kaynağı olmuş  bir yılın atmosferini yakalıyor.

2020 dekor renk trendleri

Yakınlık

Mavi, canlı fuşya ve kahverengiyi sabitleyen güçlü renk tonlarına sahip renkler.Yakınlık renkleri insanların ve yerlerin bağlantısını kutlamak üzere tasarlanmıştır.

Yakınlık, iyi bir kaçış gibi: rahat ama beklenmedik eğlencelerle dolu. Pembe ve mavilerin bir bölümünde doğal kahverengi tonları ve canlı aksan renkleri ile uygun olarak süsleyin.



Bağlantı

Bağlantı paleti, portakallar, dijital maviler ve yeşiller ve yüksek enerjili sarı içeren teknoloji yeniliklerinden yararlanmaktadır.

Modern ve eğlenceli, nötr, sıcak sarı ve enerjik tonlarla dengelenmiş koyu sulu mavi tonları.

Hafif tonlarda ve kremlerle çok fazla ihtiyaç duyulan bir sıcaklıkta çalışırken, bazı teknik ustalıklı tonlarla (bu parlak yeşil şöminenin olduğu gibi) odağı noktalayın.

Samimiyet

Minimalizm dekorasyonda 2020’de yine çok trend olmaya devam ediyor. Ancak, daha az yapılandırılmış bir görünüm alıyor.

Samimiyet paleti ile sessizlik artık boş değil, bunun yerine nadir ve zengin olma ihtimali var .Samimiyet, dikkatli bir şekilde yaşamak ve bağlantıyı kesmek ve yeniden doldurmak için bir ortam yaratmakla ilgilidir. Yumuşak, yıkanmış nötr, yeşillikler ve kutsal pembeler birlikte uyum sağlamak için birlikte kullanılır.

Sade ışık ve koyu renk tonlarından uzaklaşın. Bu palet, kumlu kahverengileşmeler, sönük griler ve puslu yeşillikler için mükemmel uyum sağlayan sert çizgilere hapsolmakla alakalıdır.Bir organik rengin birleşmesine de izin verin.



Kelimeler

2 thoughts on “İç Mekanlar İçin 2020 Dekor Renk Trendleri Nedir?”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close