KlasikModern

Modern Klasik Karışımı Ev Dekorasyonu Fikirleri

Modern ve Klasik Ev Dekorasyonu Stili Bir Arada...



Modern ve klasik stiller arasında zarif bir denge oluşturarak sizde yeni bir ev dekorasyonu yapabilirsiniz. Modern klasik karışımı ev dekorasyonu oluşturmak için işe eski klasik eşyalarınızı ve modern parçalarınızı gözde ipuçları ile karıştırarak başlayın. Nötr renkleri de kullanarak ve güçlü ahşap ve renk aksanlarını birleştirerek devam edin. Ayrıca doğal malzemeleri olağan dışı çözümleri ile kullanarak harika bir dekor yaratın.

Tavanların koyu gri kaplaması (evin rahat ve davetkâr atmosferini arttıran), banyoya tuğla benzeri döşeme kaplaması, yeni mobilya ve eski klasik eşyalar ve tasarım stillerinin karışımı ve olağanüstü tasarım çözümleri ile, modern ve klasik yeni bir ev oluşturabilir. Sizde eşsiz karakteri ve unutulmaz tarzı ile 2020 ‘de evinizi yepyeni bir dekora kavuşturabilirsiniz.

Modern Klasik Karışımı Ev Dekorasyonu

Mutfak ve yemek yeme bölgesi, farklı renk tonlarında yapılıp, yemek alanını oluşturan kısımda ahşap ve deri doğal malzemeleri bir arada seçebilirsiniz.Bu şekilde güçlü ve sıcak tonuyla ortam vurgulanabilir. Klasik mobilyaların kulplarının parıltısı belirgin olmalı. Trend bir lamba seçeneği dekorun cazip bir dokunuş verir.



Daha fazla: 2020 Modern Salon Dekorasyonu

Evin tüm dekoru boyunca, aydınlatma çeşitleri ve ışıkları dikkat çekici ve ilginç olarak evin odak tasarım  ayrıntısı olabilir. Salondaki doku seçimleri özellikle kadife muhteşem bir seçimdir. Dekora karakteristik ve dinamik olan renk seçimleri ile eşsiz ve davetkâr bir atmosfer kazandırabilirsiniz.

Yatak odaları, yine klasik ve moda trendleri birleştiren basit, sakin bir dinlenme yeri olmalıdır. Doğal ışığın bolluğu çok önemlidir. Yerdeki ahşap parkenin klasik özellikleri ile tavanın şık ve olağandışı koyu gri pürüzsüzlüğü yan yana olması stillerin görünümlerinin birleşimidir.

İlgili haberin tüm resimleri için tıklayın


Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close