Ev Dekorasyonu

2020 Ev iç tasarım trendlerinden bir örnek



Ev iç tasarımlarında, ahşap kapılarının ve gri mutfakların ve desenli fayansların en güzel trendler olduğunu söyleyebiliriz ; özellikle de aynı evin her odasında oldukça fazla ve stilin her odaya yansıtılmasına rağmen. Size 2020 ev iç tasarım trendleri arasında en güzel ev örneğini sunduk. Bu ev dekorasyonu örneği nefesinizi kesecek en yeni projeler arasında. Eski evinizi yenilemeniz için gerekli olan önerileri görebilirsiniz. Ya da en azından büyük bir eski kilimin gücüne şahit olabileceğiniz garanti edilmektedir .

Bu iç tasarım projesi  büyük bir göze sahiptir ve gerçekten evinin vizyonuna sahiptir. Basit hissettirmeyen ama sade ve aşırı süslenmemiş bir ev. Eve getirilen her parça hakkında gerçekten düşünceli seçimler yapılmış.

Ayrıca Bakınız: İç Mekanlar İçin 2020 Dekor Renk Trendleri Nedir?

2020 Ev iç tasarım trendleri

2020 ev iç tasarım trendleri
2020 ev iç tasarım trendleri

Antre sade, ancak cesur ayna ve renkli halı ile bir vurgu oluşturuluyor.

HOME OFİS

“Ofis” girişin hemen dibindedir. Çoğunlukla ödev ve zanaat zamanı tüm çocuklar için hazırlanmış. Birden fazla çocuğun aynı anda bulunduğu zamanlarda rahatça masaya çekilebileceklerinin farkına varabilirsiniz. Hepsinin malzemeleri için sepet ve saklama alanı hazırlanmış.

ev iç trendleri 2020 home ofis
ev iç trendleri 2020 home ofis

OTURMA ODASI

Salondaki hedefimiz, bir aileyi çocuklar ile birlikte kullanışlı kılmak ve halen modern ve güzel kalmasını sağlamak olmalı. Dekora renk ekleyerek farklılık yaratılabilir. Burada siyahlar, maviler ve grilerle hoş bir alan oluşturulmuş. Şömine, mekandaki gerçek gösterge malzemesidir.

2020 salon tasarım trendleri
2020 salon tasarım trendleri

Şömine duvarı özel olarak tasarlanmış. Bazı taş ve odunlar ile sıcaklı veriliyor, ayrıca yüksek tavanlarla iyi uyum sağlayan bu görünüm harika.

2020 ev iç dekor trendleri
2020 ev iç dekor trendleri

Daha fazla: Gri Oturma Odası Fikirleri 2020

Grafik sanatı detayları odaya çok şey katıyor! Burada karşılaşılan zorluklardan biri, salonda desenli halı kullanılmak istenmiyor. Bir odaya zemin ile canlandırmak ve çok fazla renk, desen veya doku eklemek için genellikle kilim kullanılr. Dokunmatik x tezgahlarla mavi doku ile renk katmaya çalışılmış.



ev dekor ve tasarım trendleri 2020
ev dekor ve tasarım trendleri 2020

MUTFAK

2020 Ev iç tasarım trendlerinde mutfak, en sevdiğimiz mekanlardan biri. Beyaz duvarları ve uyumlu grileri çok seviyoruz.Ayrıca koyu gri bir adaya sahip bu mutfak,  koyu renkli lambalarıyla muhteşem görünüyor.

2020 mutfak tasarım trendleri
2020 mutfak tasarım trendleri
mutfak dekorasyon trendleri 2020
mutfak dekorasyon trendleri 2020

YEMEK ODASI

2020 Ev iç tasarım trendlerinde deri aksanları seviyoruz, ahşap masa ile güzel yemek sandalyeleri de çok popüler.

ev iç dekor trendleri 2020
ev dekor trendleri 2020

Dokuma sandalyeler, yemek odasına bir başka mükemmel doku katmanı ekliyor!

ev iç tasarım trendleri - yemek odası 2020
ev iç tasarım trendleri – yemek odası 2020

 YATAK ODASI

Yatak odası için görünümü sade ve taze tutmak isteyenler için harika bir örnek. Depolama, rahat bir okuma köşesi için yer açmak için büyük bir dolaba sahip. Nötr duvarlar ve yatak takımlarıyla eğlenceli renklerin bu görünümünü seviyoruz.

ev iç tasarımları 2020
ev iç tasarımları 2020 yatak odası

Genel olarak evin endüstriyel unsurları var, ancak yine de ev gibi hissettirmek için birçok ahşap ve doku var!



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close