Ev Tekstili

Büyüleyici Tekstillere ve Duvar Kağıtlarına İlham Veren Doğal Elementler



İçinizi neşeyle dolduran bir ev yaratırken sezgi genellikle başrolü oynar. Ancak size rehberlik edecek bazı somut araştırmaların olması da asla zarar vermez.  Araştırmacıların işaret ettiği gibi, korku genellikle bizi daha parlak bir iç mekanı benimsemekten alıkoyar. Evde renk kullanımı günlük hayatımızda bir fark yaratabilir, ancak iki sorun vardır:

(1) İnsanlar beyaz gibi yumuşak renkleri tercih etme eğilimindedir. ve manolya (kısmen bu, yeniden satış değerlerini etkileyebileceği korkusuyla alana kendi kişiliklerini yansıtmaktan kaçınmak olabilir.

(2) İnsanlar hangi renkleri kullanmaları gerektiğinden emin olmayabilirler.

Yeniden Vahşileşme — Dünya

Canlı desenlerde cesur, maksimalist renkler düşünün. Dünya grubu, her biri tek bir ifade parçası veya birçok renk ve deseni katmanlayan bir alan için ideal olan avuç dolusu tamamlayıcı ton içerir.

Yeniden Vahşileşme — Dünya
Yeniden Vahşileşme — Dünya

Orman Kumaşı

Rosewood/Azul/Huckleberry düzeninde işlenen kadife bir kumaş olan Foresta, kükreyen bir kamp ateşinin titrek mavilerini ve kırmızılarını akla getiriyor. Stratejik olarak yerleştirilmiş birkaç atışta kullanmak, nötr bir sandalyeye veya kanepeye biraz renk ve yumuşak bir doku katabilir. Ebedi Meşe duvar kağıdı, hem sofistike hem de biraz tuhaf olan yumuşak gotik bir dokunuşta dumanlı, lekeli gri Abanoz/İlk Açık tonlarıyla bir peri masalı hissi uyandırır.

Orman Kumaşı
Orman Kumaşı

Geri Çekilme – Su

Sakinleştirici mavi ve yeşil tonları bu ailenin kalbinde yer alıyor, yumuşak dalgaları ve akıntıları çağrıştırıyor ve en yoğun desenlere bile belli bir dinginlik veriyor.

Geri Çekilme - Su
Geri Çekilme – Su

Vahşi Suda Tahta Kurbağası

Fayola kumaşının kıvrımlı tasarımları, gelgit havuzu girdaplarından ilham almıştır ve yatıştırıcı bir etki yaratabilir. Yelpazenin daha cesur ucunda, Orman/Tebeşir adlı yeşil bir tondaki büyüleyici derecede gerçekçi Ahşap Kurbağa duvar kağıdı, şaşırtmak ve sevindirmek için tasarlanmıştır. Temanın devam etmesi için, daha parlak Azul/Orman’da Wood Frog Velvet’ten (amfibilerin kafesli bir deseni) birkaç kırlent atın.



Vahşi Suda Tahta Kurbağası
Vahşi Suda Tahta Kurbağası

Yansıt – Ateş

Dumanlı griler ve portakallar, özellikle ana yatak odası, ofis veya ebeveyn banyosuna uyan bu grubu dolduruyor.

Topraklanmış kumaş, özellikle Fırında Pişmiş Toprak/Parşömen kombinasyonunda düşen yapraklardan oluşan bir örtü görünümü yakalamak için ahşap blok baskılar kullanılarak yapılır. Baked Terracotta/Paslı mat Eco Takara kumaşla doğal bir uyum! Desen beklenmedik yönlere sahiptir ve ağırbaşlı bir misafir odasını sarsacak şey olabilir. İlk mağara resimleri, tatmin edici, kireçli, elle çizilmiş bir his veren Izumi desenine ilham verdi. Keten kumaşın doğal dokusu havaya katkıda bulunur ve bu, eskimiş bir deri kanepe veya kulüp koltuğu için mükemmel bir uyum sağlar.

pişmiş pişmiş toprakta topraklanmış kumaşlar
pişmiş pişmiş toprakta topraklanmış kumaşlar

Hava Baskısı İle Yenile

Abartısız gölgeler, bir tuvaleti kağıtlamak ve dış mekan veranda minderlerini kaplamak için eşit derecede uygun olan Air paletini tanımlar.

Hem semavi Gök Mavisi hem de koyu Altın Işık ile gelen suluboya benzeri Hava baskısında kabarık bulutlar gökyüzünde süzülüyor. Çok yönlü desen, bir bebek odasının duvarlarında büyüleyici ve yetişkinlerin oturma odasında bir fon olarak hala zarif bir şekilde sofistike. Onni kumaş, arduaz rengi Putty/Celestial renk grubuyla tamamen modern hissettiren İngiliz kırsalına gönderme yapan, aralarında bolca nefes alma alanı bulunan sarmaşıklara sahiptir.

Yenile - Hava
Yenile – Hava


Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close