Ev Dekorasyonu

2020 Oda Renk Trendleri – Lavanta



Lavanta rengi ve tonları 2020’de ev ve moda tasarım alanında gerçekten yükselişe geçti. 2020 oda renk trendleri lavanta tonları, biraz  pembe birazda mor rengi anımsatan bu harika rengin  evinizde keyfini çıkarabilirsiniz.  Beyaz ve önemli nötr olarak, krem ​​ve bej renkleri de ev dekorasyonu trendlerinde popülerliğini koruyor. Mesala beyazımsı bir arka koltuk  öne çıkmış diğer renkler konusunda lavanta tonlarını düşünebilirsiniz.

2020 Oda Renk Trendleri – Lavanta

Bu sofistike neredeyse mor renge benzeyen  lavanta rengi  tüm renklerde duvarları olan yüzeye lavanta tercih edebiliriz.

lavanta rengi 2020 ev dekorasyonu
lavanta rengi 2020 ev dekorasyonu

Ama kötü bir 90’lı yıllarda kalmış gibi hissetmeden lavanta nasıl kullanılır. Onu dekorda kullanmak için neyi eşleştirmeniz gerektiğini öğrenin.

Ayrıca Bakınız: Lavanta Rengi ile Evinizde Pastel bir Şıklık

Lavanta rengi ile birlikte her zaman beyazlar, griller ve bej renklerine güvenebilirsiniz.

Lavanta kiremiti olan bir banyoda renk şüpheci değildir, çünkü bir süre onunla yaşamak zorunda kalacaksınız. Ve bu mor kiremit harika hissettirir.  Gerçekten mor renk istemiyorsanız, eviniz için biraz fazla ise, ama yine bu ayarda, lavanta rengini deneyebilirsiniz. Beyaz, gri ve ahşap ile birlikte harika görünüyor.



2020 banyo renk trendleri lavanta
2020 banyo renk trendleri lavanta

Yeşil  ile lavanta kullanabilirsiniz, ikincisi düz bir tamamlayıcı renk eşleştirme sarı tonları.

oturma odası lavanta renk trendleri 2020
oturma odası lavanta renk trendleri 2020

Ve pembeyi seviyorsanız bu da harika. Çünkü lavanta fuşya ailesinde renk tonuyla eşleştirilebilir. Mor renkli duvarlarınızı fuşya ile eşleştirebilirsiniz, ve bu bir tür boho rüyası.

2020 oda renk trendleri lavanta
2020 oda renk trendleri lavanta


Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close