Mutfak Dekorasyonu

Amerikan Mutfak Tezgahı Şıklığı



Amerikan mutfak tezgahı, bizim kültürümüze farklı gelen, herkes tarafından tercih edilmeyen bir mutfak dekorasyon tarzıdır. Ancak özellikle küçük evlerde hayat kurtarıcı olabilir. Var olan alanı en ekonomik şekilde kullanmak adına salon ve mutfak tek bir oda gibi kullanılır. Mutfağın oturma alanında olması bize garip gibi gelse de, aslımda bizlerde artık büyüyen evlerimiz ile mutfakta daha çok zaman geçirmeye başladık. O zaman neden amerikan mutfak olmasın ki… Bu estetik ve çekici mutfak dekorasyonunu denemeye değer.

Modern amerikan mutfak tezgahı
Modern amerikan mutfak tezgahı

Amerikan mutfak tezgahını çıkış noktasında olduğu gibi salon ile aynı odada kullanabileceğiniz gibi, geniş bir mutfağa sahipseniz, kullanabilirsiniz. Oldukça şık görünecektir.

Dekorasyon Stilinize Amerikan Mutfak Tezgahını Ekleyin.

Amerikan mutfak dekorasyonu stili alışılagelen mutfak dekorasyonlarımızdan ayrıdır. Farklı ve şık bir hava katan bu tezgahları evinizin dekorasyon stiline ekleyerek, tarzınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Bu tezgahın estetik görüntüsü içinizi açacak, evinize gelen herkesi önce şaşırtacaktır. Sonra onlarda bu karşı konulamaz tarzı seveceklerdir.

Amerikan mutfak tezgahı salon ve mutfak arasında bir ayırıcı obje olarak kullanılır. Bir nevi köprü denilebilir. Köprü görevi gören tezgah iki amaçla kullanılır. Yemek hazırlarken tezgah olarak kullanılan bu kısım, daha sonra yemek masası görevini üstlenir. Böylece salonunuzda yemek masası için ayrı bir alan ayırmanıza gerek kalmaz.



Ahşap amerikan mutfak dekorasyonu
Ahşap amerikan mutfak dekorasyonu

Küçük Alanlara Şık Çözümler Sunar.

Seçeceğiniz amerikan mutfak tezgahının büyüklüğü, kullanacağınız alana göre seçilmelidir. Var olan alanı daha fazla daraltmadan, kullanışlı olabilecek bir şekilde, uygun modeli seçmelisiniz. Eğer yeterli alanınız varsa daha büyük bir tezgah seçmenizi öneririz. Zira orta kısma konacak olan tezgah aynı zamanda yemek masası görevi de görecektir.

Küçük bir alanınız var ise daha derli toplu, alanınızı daraltmayacak ama yine masa olarak kullanılabilecek bir tezgah seçmelisiniz. Aşağıdaki örnekte bulunan ahşap ve portatif bir amerikan mutfak, tam sizin ihtiyacınıza cevap verecek nitelikte olabilir.

Şık amerikan mutfak tezgah modeli
Şık amerikan mutfak tezgah modeli

Amerikan mutfak tezgahları geniş yada dar alanlarda, evinizin dekorasyonuna farklı bir soluk getirecektir. Bu farklı deneyimi yaşamak isteyenler için galerimizde birkaç model mevcuttur. Bu modeller karar vermeniz için faydalı olabilir.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close