Mutfak Dekorasyonu

Kafe Tarzı Mutfak İçin Aksesuar ve Dekor Seçimleri



Mutfağınızda kafe tarzı oluşturmak için aksesuarlar ve dekorlardan faydalanmanız oldukça doğru bir karar olacaktır. Zira var olan kafe havasını bu dekoratif öğeler ve eşyalar tamamlayacaktır. Ortaya oldukça havalı ve gösterişli bir mutfak çıkacaktır. Mutfağınızda kahve içerken kendinizi eski zaman kafelerinde hayal edebilir ve öyle hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızı ağırlarken sanki evde değil de, en sevdiğiniz kafede buluşmuş gibi hissederek harika bir zaman geçirebilirsiniz. Sizlere güzel mutfağınızın stilini güçlendirebilecek aksesuar ve dekor seçimlerinden örnekler vereceğiz.

Kafe Stili Duvar Dekor Örnekleri

İç mekanların dekorasyonunda detaylar önemlidir. Ortamın havasını, dokusunu değiştiren ayrıntılardır. Duvar dekorasyonunuz ile kafe stilini yakalayabilmek için kullanabileceğiniz bir çok seçenek vardır.

Bu örnekte yazı tahtası şeklinde tasarlanmış bur duvar görüyorsunuz. Duvara not alınmış ve önünde aşçı biblolar ile oldukça hoş bir bütünlük oluşturulmuş.

Kafe tarzı duvar dekorasoynu
Kafe tarzı duvar dekorasoynu

Amerikan tarzını sevenler için popup tarzında parçalar kullanabilirsiniz. Daha çılgın yada sade örnekleri mevcuttur. Bu örneğimizde kola kapakları duvar dekorasyonunda oldukça başarılı bir şekilde kullanılmış.

Kafe tarzı duvar dekorasyonu
Kafe tarzı duvar dekorasyonu

Bu örnekte ise tablolar ile güzel bir duvar dekorasyonu yapılmış. Ayrıca önünde duran rustik masa ile oldukça uyumlu bir kombin oluşturulmuş.



Kafe stilinde tablo kullanımı
Kafe stilinde tablo kullanımı

Kafe Stili Aksesuar Örnekleri

Kafelerde görmeye alışık olduğunuz bazı öğeler vardır. Bu öğeler farklı tarzlarda olsa da genel anlamda zihnimizde aşağıdaki örnekler oluşur. Klasik kafe sözleri, saatler, tabaklar, retro küçük mutfak aletleri, bardaklar gibi bir çok detay vardır. Aşağıda yine Amerikan stil kafe aksesuarları mevcuttur.

Kafe stili aksesuarlar
Kafe stili aksesuarlar

Aşağıdaki örnekte ise daha farklı kafe tarzı mevcuttur. Metal görünümlü saat, kokulu mumlar, hasır sepetler, ahşap saat ve servisler, daha sade tablo örnekleri mevcuttur.

Kafe stili için aksesuar örnekleri
Kafe stili için aksesuar örnekleri

Kafe Stili Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri

Kafe stilinde retro parçaları kolaylıkla kullanabilirsiniz. Aşağıdaki örnekte retro buzdolaplarını görüyorsunuz. Oldukça sevimli görünen bu tarzı küçük ev aletlerinde de tercih edebilirsiniz.

Retro buzdolabı modelleri
Retro buzdolabı modelleri

Fotoğraf galerimize göz atarak sizler için bulduğumuz birbirinden güzel örnekleri görebilirsiniz.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close