Mutfak DekorasyonuYemek Odası Dekorasyonu

Göz Kamaştıran 2020 Cam Sofra Seti Modelleri

Göz Kamaştıran 2019 cam sofra seti modelleri estetiği ön plana çıkaran zarif tasarımları ile göz dolduruyor.



Yemek masalarının en etkileyici tasarımları olan cam servis takımları, su ve benzeri içecek servisleri için bardaklar, sürahiler, ayaklı şık kadehler ve çay takımları. Birbirinden güzel parçası ile göz Kamaştıran 2020 cam sofra seti modelleri estetiği ön plana çıkaran zarif tasarımları ile göz dolduruyor.

Sofraların olmazsa olmaz parçaları olan bardaklar ve sürahiler, her içeceğe özel bir sunum için estetik olarak da fark yaratan tasarımları ile sofraların hak ettiği bir kaliteyi de gözler önüne seriyor.

Göz Kamaştıran 2020 Cam Sofra Seti Modelleri

Camın duru güzelliği ile sofralarınıza kaliteyi ve estetiği de taşımış olacaksınız. Beyaz cam gibi çok zarif renklerin de kullanıldığı detayların da altın yaldız ve desenlerin bulunduğu gösterişli modelleri ile özel davet sofralarınızı taçlandırmış olacaksınız .

Kristal cam sürahiler ve bardaklardan içilen lezzetli içecekler, sağlığı ve zarafeti bir arada yaşatacak gösterişli tasarımlardır. Hem özel davet sofraların da hem de çeyizler için son derece şık seçenekler sunuyor. Kristal ve kesme cam tasarımları fazla klasik bulanlar için yeni moda renkli cam sofra seti modelleri de şık alternatifler olacaktır .



  • Renkli camın asil ve değerli duruşunu altın varak desenler ile taçlandıran muhteşem sofra setleri modern ve yenilikçi sofraların tercihi olabilir. Yemek masaların da en az göz alıcı porselenler kadar etkilidir. Cam sofra setleri, masa uyumu ve dekorasyon tarzına da sadık kalarak seçilmelidir. Masa örtünüz , peçeteler, çatal ve kaşık takımlarınız gibi porselen takımlarınızı da tamamlayacak bir uyum sağlamalıdır.
  • Mutfakların da her zaman şıklığı ve kaliteyi yaşamak isteyen biz kadınlar için, özel yemek davetlerin de misafirler için seçtiğimiz son derece gösterişli servis setlerimiz de çok önemlidir.
  • Son yıllarda cam sofra setleri inanılmaz bir değişim yaşıyor. Çay takımlarından tutunda su bardaklarına kadar her parça da hem estetiği hem de kaliteyi bir arada görebilirsiniz.
  • Renkli desenler, yaldız detaylar ve renkli cam tasarımlar ile hem mutfağınız değerlenecek hem de konuklarınıza yaptığınız şık sunumlar uzun süre akılda kalan güzellikler olacaktır. Sizler için seçtiğimiz yeni sezonun en iddialı cam sofra seti modellerini mutlaka incelemenizi öneririz .

2020 Cam Sofra Seti Modelleri – Galeri



Kelimeler

3 thoughts on “Göz Kamaştıran 2020 Cam Sofra Seti Modelleri”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close