İskandinavSalon Dekorasyonu

İskandinav Tarzı Salon Fikirleri 2020

İskandinav tarzı salon dekorasyonları arasından kendi stilinize uygun olanları evinizde deneyin...



İskandinav tarzı salon dekorasyonları karşımıza çıktıkça zihnimizde biraz şaşkınlık ve tazelik duygusu uyandırıyor Çok çekici bir İskandinav evi hakkında söylenecek çok şey var. Belki klasik tarafsız renk hikayesidir. Belki karmaşıklığın olmaması budur. Durum ne olursa olsun, İskandinav tarz ev dekorasyonlarında her zaman popüler oluyor. İskandinav tarzı dekorasyon fikirlerinden bazılarını evinize eklemeyi düşünüyorsanız , salon başlamak için en iyi yerdir. İskandinav tarzı dekorasyon konusunda bilgi sahibi olmak ve günün sonunda ailenizi toplamak için rahat bir alan oluşturmanıza yardımcı olacak bu İskandinav salonlara bir göz atın.

İskandinav tarzı bir alan yaratırken, başlamak için en iyi şey her şeyin odağını temizlemektir. Duvarlar, mobilyalar, dekorlar,  kesinlikle neyin gerekli olduğuna karar verin .

İskandinav Tarzı Salon Fikirleri 2020

Odadaki diğer renklerin birçoğu açık griler ve beyaz tonlarında iken İskandinav tasarımı biraz siyahtan da oluşabilir. Puf veya yan sehpa gibi küçük bir parça ile başlayın ve konfor seviyesine ve istediğiniz görünüme göre alanı genişletin.

İskandinav tasarımı hakkında sevdiğimiz şey stillerin zahmetsiz karışımı olması. Nötr bir renk düzeninde kaldığınız sürece, İskandinav efektini kaybetmeden hep birlikte gözlemlediğiniz eski stillerden ve değişik halılar gibi birçok boho parçasını kullanabilirsiniz .

İskandinav dekoru, sergilediğiniz her modern parçaya her fırsat sunuyor. İlginç sehpa veya yan koltuk, grilerinize ve siyahlara karşı mükemmel uyum sağlayacak ve alanınızı tamamen yeni gibi hissettirecek

Evcil hayvan sahipleri ve çocuk bakan ev sahipleri için de  İskandinav tarz oldukça ideal.  İskandinav oturma odası, uygun bir bir halıya sahipse, düz dokuma halı vardır. Dayanıklı ve kolay bakım seçeneği olarak, bu İskandinav unsuruna hayır diyemeyeceksiniz.
Pufları unutmayın.Hangi İskandinav mekânı olursa olsun, genelde odada  en az bir puf görebilirsiniz. Bunlar oturmak, yüzeyi süslemek ve dekor için hepsi bir arada olabilir. favori renklerinizden olan bir puf seçin.



Son günlerde aydınlatma seçeneklerine dikkat ettiniz mi? İskandinav tarzı salon dekorasyonlarında standart tavan aydınlatması göremezsiniz. İlginç aydınlatma seçenekleri vardı ; odanın etrafında mumlar veya bir kolye lamba vardır.

Tüm İskandinav oturma odaları sade duvarlara sahip değildir. Birçoğu yayılan fotoğraf galerileri ve büyük resimleri içerir. Ancak ne seçerseniz seçin, tüm renkleri tanıtmak yerine  siyah ve beyaz resimler ve tablolar seçmelisiniz.

İskandinav Tarzı Salonlar

Belki de nötr bir oturma odasında yaşıyordunuz ve  değişik bir ruh halindesiniz. Renkli olmayanlarda, yeni yastıkları koltuklara atın. Pastel tonlar gri renklere en uyan tonlardır. İsterseniz ilgi çekecek sarı bir yastıkta ekleyebilirsiniz.

Tabii ki salonu aydınlık ve aile dostu tutmaya çalışıyorsunuz, kalıcı renk eklemeyi düşünebilirsiniz. Bir parça dekorasyon parçasıu seçin ve dekorasyon alanını biraz dolduracak ve aradığınız bu parlaklığa katkıda bulunacak aksesuarlar ve yer döşemeleri gibi parçaları seçin.

Bazı İskandinav tarzından esinlenen odalarda bitki ve çiçekler görebilirsiniz, bu şekilde odaya renk eklenmesi daha da kolaylaşır. Boş köşeyi bulabileceğiniz en büyük yeşil çiçekle doldurun ve kendinizi bu alana diğerlerinden daha çok bakarken bulacaksınız.

iskandinav ev dekorasyonu trendleri 2020 (2)
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR!

iskandinav ev dekorasyonu trendleri 2020

Şık bir minimalist dekoru seviyoruz Ancak berrak siyah-beyaz ev dekorasyonu...

Renk şemasına karar verdikten sonra, dokularınızı düşünmeyi unutmayın. İskandinav tasarımı, örgü ve kürk ve  karışımlarını kullanıyor. Yani bu tarzlarda bir yastık, kürk veya kilim seçin.

Bu güzel İskandinav salonlarına hakim bir unsuru fark etmiş olabilirsiniz. Beyaz perdelerin tutarlılığı. Pencerelerin perdeleri  basit ve beyaz renklerdedir, hem bu sayede tüm doğal ışığı almayı sağlıyor.

İskandinav  tarzı salon modellerinde bol miktarda raf alanı bulunur. Bu şekilde kendinize ait dekor ve vurgu parçalarını rahatlıkla sergileyebilirsiniz.

Salonunuz belirli bir özelliği vurguladığında, koltuklar  veya köşe de bir şömine gibi, oturma odanızı bu parçaların etrafında planlayın, çünkü bunlar sonunda mekanda kişiliğinizi veren şeylerdir.

İlgili haberin tüm resimleri için tıklayın


Kelimeler

1 thought on “İskandinav Tarzı Salon Fikirleri 2020”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close