Ev Dekorasyonu

Dekorasyonda Mor İle Uyumlu Renkler



Mor, gizemli olduğu kadar davetkar. Çoğu ikincil renk gibi, renk tayfında kendi kimliğini oluşturmak için temelinde(bu durumda kırmızı ve mavi) gücünü kullanır. Mor, maviyi  kendine has istikrarını ve huzurunu, kırmızıyı, enerjik görsel lüksünü ve aynı zamanda, yaratıcılık, güç ve sihir hissini yaratmak için birleştirir. Bu yazımızda, mor renklerle uyumlu çeşitli renk fikirleri seçtik.Ve her bir kombinasyonun neden işe yaradığı hakkında bilgiler sunacağız.

Dekorasyonda Mor İle Uyumlu Renkler

Mor + Pembe + Turuncu
Mor  tek başına güzel bir dekor yapabilir. Ancak, daha da iyisi,  bazı renk kombinasyonları iledaha hoş görünüyor.. Mor, pembe ve turuncu , kolayca uyum yakalayan enerjik bir kombinasyon yaratıyor . Toprak rengi ile böyle bir boşlukta siyah renk çalışmak her zaman önemlidir.

Mor + Bronz

Düğünlerden makyajdan iç tasarıma kadar mor ve bronz renk paleti inanılmaz derecede popüler. Bunun nedeni, kendi başına renklerin görkemli, gösterişli olmasıdır. Bronz, metal tonlarının daha koyu renklerinden biridir, ve   renk ile dramatik bir efekt için eşlenebilir veya daha havalı bir mor ambiyansını hafifletmek için kullanılabilir .

Mor + Erik

Aynı uzaydaki mor renklerle – soğuk mavi ve erik gibi renkleri kullanarak inanılmaz derecede lüks estetiği evlerinizde yaratabilirsiniz. Mor, erik tonu ile derin ve dramatik ancak yine de renk sıcaklığı ile etkileyici bir görsel  yakalayabilirsiniz. Elbette, kombinasyonu biraz krem rengi ile dengelemek de yardımcı olur.

Mor + Kireç Yeşili

Ev dekorasyonunda uzun zamandır kullanılan çok popüler bir renk kombinasyonu, mor (özellikle lavanta) ve kireç yeşil.. Birlikte inanılmaz derecede popüler ve etkilidir.İlginç bir desen seçin ve bu eşleştirmede morunuzdan bazılarıyla derinleşmekten korkmayın.



Mor + Nane Yeşil

Zengin, doymuş mor  nane yeşili gibi daha sulu yeşillerle kombine edildiğinde önemli bir rol oynamaktadır. Nötr  yeşillik ileri mor adımlar ise arka plan olmalı. Renklerin gerçek uygulaması ters çevrildiğinde ise ilginç bir dinamik görünüm yaratır ve mor, yeşilin eşlik eden bir rengi olarak kullanılır. Ne olursa olsun, kombinasyon sofistike ve dokunsal hissetiriyor.

Mor + Gri

Sofistikeliği, şıklığı ve muhteşem görünen gri ve mor ev dekorunda muhteşem görünüyor.   Endüstriyel, kullanışlı bir görünüm ile gri, mor gibi kanıtlanmış bir renkle kullanmak için ideal bir renk temelini oluşturur .

Mor + Pembe + Gri

Pembe ve mor, en azından dünyadaki küçük kızların çoğunluğu için popüler bir şekilde her zaman bir araya gelirler. Özellikle kombin günümüzün nötr tercihi olan gri ile dengelenebildiğinde, tasarım dünyasında da eşsiz bir eşleştirme gerçekleştiriyorlar. Üçlü renk kombinasyonu, daha genç ve daha büyük alanlar için mütevazi ve sade bir şekilde hoş duruyor.

Mor + Zeytin Yeşili

Morun soğuk bir tonu ile eşleştirilmiş kırmızı veya sarı olanlardan daha mavi / indigo tonları ile, güzelce ısınacaktır . Kahverengi ve yeşil ile sarı arasında çapraz olarak, zeytin yeşili o kadar bulanık ki, olası ikiliyi güzel bir renk çifti yapar. Tabii ki, diğer koyu tonlarını kullanarak kombinasyonun dengeli olmasına yardımcı olur.

Dekorasyonda Mor İle Uyumlu Renkler – Galeri



Kelimeler

2 thoughts on “Dekorasyonda Mor İle Uyumlu Renkler”

  1. Mor rengi çok severim. Ama dekorasyonda hiç kullanmamıştım . Özellikle mor ve yeşilin bir arada kullanılması mi çok beğendim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close