Ev Dekorasyonu

Taupe ev dekoru fikirleri 2020

Zamansız Taupe Ev Dekoru Fikirleri 2018



Taupe rengi  bej kahverengi olarak bilinir, kahverengi ile gri renk arası bir tondur. Nötr iç mekanlar için mükemmel bir çözümdür. Bunu aşağıdaki örneklerde göreceksiniz. Taupe ev dekoru fikirleri 2020 yılına özel seçimlerde.

Şimdi kış sezonundayız ve bu yüzden her şey soluk renkli, hatta karlı beyaz. Evinizi bazı nötrlerle doldurmak istiyorsanız, ancak yine de farklı bir şeyler istiyorsanız, neden taupe rengi dekoru denemiyorsunuz? Taupe ayrıca  bej kahverengi olarak bilinir, kahverengi ile gri arasında bir renktir, hatta şunu söyleyebilirim: Bir dizi renkte, aralarından seçim yapabileceğiniz daha koyu ve daha açık tonlar vardır, her şey ihtiyaçlarınıza ve arzularınıza bağlıdır.

Taupe Ev Dekoru Fikirleri

Taupe yatak odası dekoru

Taupe mutfaklar için çok popülerdir, ama taupe renkli yatak odasında  daha zarif olabilir. Çıtır beyaz çok fazla, pastele yakındır ve taupe böyle bir durumda evrensel bir karardır. Taupe mobilya, yatak takımı, kilim ve perde, yatak odanızı davetkâr ve rahatlatıcı hale getirecek ve uzun bir günün ardından buna ihtiyacımız olacak. Taupe herhangi bir nötrle, özellikle de bunun bir parçası olduğu için gri ile çok uyumlu görünüyor, tabii beyaz, kestane ya da siyah ile de harika. Taupe çok rafine bir seçim, hangi öğeler seçerseniz seçin ve yatak odasında büyük değişiklikler istemiyorsanız, taupe yatak takımları ve yastıklar vb ile size şık ve rahatlatıcı bir görünüm vermek için ihtiyaç duyduğunuz rengi sağlar.

Ayrıca Bakınız : Kahverengi İle Dekorasyon Örnekleri 2020



Taupe mutfak dekoru

Taupe ile mutfak tasarımı şaşırtıcı bir şekilde şık olabilir, çünkü çok yönlü bir renktir, şık veya rustik ve hatta endüstriyel olabilir, bu renk aklınıza gelecek her türlü dekor tarzına uyar. Parlak bir görünüm ile modern, minimalist şık dolaplar  ile harika ve glam görünüyor. Taupe’de rustik tarz mutfaklar içinde huzurlu ve idealdir ve bu renkte her zaman modern bir görünüm oluşturabilirsiniz. Taupe, siyah, kremalı ve çıtır beyaza sahip mermer yüzeylerle harika görünüyor, bu nedenle bu renkleri çeşitli pişirme yüzeyleri veya dolaplar için kullanabilirsiniz.

Taupe oturma odası / salon dekoru

Zarif bir oturma odası mı istiyorsunuz? taupe rengi ideal bir seçimdir, çok şık bir renktir ve istediğiniz efekti elde etmek için farklı renk tonları kullanabilirsiniz. Metalik dokunuşlar ve kristal avizelerle daha şık bir hale getirin. Taupe ile temiz ve minimalist bir görünüm elde edebilirsiniz, beyaz veya krem ​​ve istediğiniz her gri tonuyla karıştırın. Taupe renkte modern ve rustik oturma odaları da yapılabilir, taupe ve grilerle birlikte oluşturulan şık Fransız stilini özellikle daha çok beğeniyoruz.

İlgili: Bej Koltuklar ile Salon Dekorasyonları 2020

Taupe banyo dekoru

Taupe rengi  banyo dekorunda kullanmak da çok  popülerdir, çünkü banyo yatak odası gibi konforlu, güvenli ve rahat hissetmek istediğimiz yerdir. Taupe’nin çeşitli tonları, banyonuzu dinlendirici bir mekan yapacak, daha rahatlatıcı bir görünüm için kremalı ve gri tonlar ekleyecektir. Aklınıza gelen herhangi bir stil için kullanılabilir.  modern’den minimaliste kadar gerçekleştirilebilir ve bu zamansız bir seçenektir. Renk tonu çok soğuksa tekstil ürünleri ile ve bitkiler ile sıcak dokunuşlar ekleyin.

İlgili haberin tüm resimleri için tıklayın


Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close