Ev DekorasyonuJapandiStil

Şık ve Temiz : Japandi Tarzı



Son zamanlarda gözde olan Japandi Tarzı, birbirinden çok farklı iki ülkeden gelen dekoratif unsurların birleşmesiyle ortaya çıkmıştır. Japonya ve İskandinavya’nın minimalist birleşimine sizde bayılacaksınız. Kültür olarak olmasa da ev dekorasyonu söz konusu olduğunda birbiri ile benzerlikler gösteren bu iki ülkenin ev dekorasyon stilini sizin için inceledik. Evinizde Japandi dokunuşları yapabilmek için önerilerimizi dikkate alabilirsiniz.

Estetik ve Sadelik Ön Planda.

Bu dekorasyon stilinde esteki ve sadelik ön plandadır. Doğal unsurlar ve rahatlık, estetik ve sadelikle birleşerek ortaya içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir ev dekorasyonu çıkmaktadır. Bu tarzın ortaya çıkmasında etken olan; tasarımcıların Japon ve İskandinav stillerinde kullanılan noktaları birleştirmesidir. Böylece ortaya ‘Japandi’ dekorasyon stili çıkmıştır. Japandi trendi gün geçtikçe daha fazla dikkat çekmeye devam edeceğe benziyor. Konforun estetik hali diyebileceğimiz bu dekorasyon stilinde rahatlıkta ön plana çıkmaktadır.

Estetik ve Sadelik Ön Planda
Estetik ve Sadelik Ön Planda

Minimalist ve Şık Çizgiler Mevcut.

Hayatında her alanda minimalist olmayı sevenler için bu stil oldukça uygundur. İki stilinde minimalist yanlarını alan Japandi stili ile şık ve sade çizgiler kullanabilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz renkleri daha nötr tonlarda tercih ederek temiz ve sade bir görüntü yakalayabilirsiniz. Bu tarzda renkler daha nötr olduğu için dinlendirici ve sadelik kendiliğinden gelmektedir.



Minimalist ve Şık Çizgiler Mevcut
Minimalist ve Şık Çizgiler Mevcut

Doğal Malzemeler ile Güzel Bir Dekorasyon.

Evinizin içinde Japandi stilini kullanmak istiyorsanız bu stili hayatınıza da yaymaya hazır olmalısınız. Çünkü Japandi stili bir felsefedir. Bu güzel stili oluştururken doğal ve basit malzemeler kullanmaya özen göstermelisiniz. Karmaşık mobilyalar ve aksesuarlar yerine daha doğal ve basit tasarımları seçmelisiniz. Ahşap bir masa ve sade bir avize ile yemek odanızda bu havayı yakalamanız oldukça kolaydır. Fazla işlenmemiş ve boyanmamış ahşap ile birlikte hasır gibi doğal ürünleri birleştirebilirsiniz.

Doğal malzemeler kullanın
Doğal malzemeler kullanın

Galerimizden sizler için bulduğumuz Japandi Tarzında ev dekorasyonlarına göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close