Antre / Hol

Dekoratif Ayakkabılık Ayakkabı Dolabı

dekoratif ayakkabılık seçimi,ayakkabı dolabı modelleri,ayakkabılık modelleri



DEKORATİF AYAKKABILIK-AYAKKABI DOLABI

Eve ilk adımların atıldığı dekoratif ayakkabılık ile başlayan antreler hem ev sahiplerinin hem de gelen konukların gözüne güzel görünmesi açısından dekorasyon anlamında önem verilen alanlardan bir tanesidir. Bazı evlerde dar bazılarında ise geniş bir şekilde tasarlanan antreler birkaç ufak dokunuşla son derece şık bir görünüme kavuşabilmektedir.

Antre Aydınlatma

Antrelerin karanlık bir ortama sahip olması durumunda aydınlatma anlamında iyi bir şekilde düzenlenmiş olmalıdır. LED lambalar bu açıdan ev sahiplerinin yardımcısı olmaktadır. Daha şık ve dikkat çekici bir dekorasyon elde etmek için ise çeşitli formlarda üretilmiş abajur modelleri de tercih edilebilir.

Dar alanların geniş algılanmasına yardımcı olacak bir diğer öneri de ayna kullanımıdır. Büyük boy aynaların yardımıyla ferah bir giriş elde edilebilir.

Dekoratif Ayakkabılık Seçimi

Makalemizin konusu olan ayakkabılık modelleri ise çok sayıda olup hem her bütçeye hem de zevke hitap edebilmektedir. Klasik yapıdaki ayakkabılıkların yanı sıra son yıllarda dekoratif yönleri ağır basan modellerinde üretimine başlanmıştır. Evlerinde farklı tarzları yakalamak isteyenlerin tercih ettiği modeller antrelerin toplu görünmesine yardımcı olmakta, aynı zamanda da ayakkabıların korunmasını sağlamaktadır. İsteğe bağlı olarak ayakkabılıkların evin dışında kullanılması da mümkündür.

Öncelikle evini yenilemek ya da baştan dekore etmek isteyenlerin belirlemesi gereken kriterler ihtiyaçların ne yönde olduğu, nasıl bir ürünün alınmak istediği olmalıdır. Yapılırken kullanılan malzemesi farklı olmakla beraber kalitesi buna bağlı olarak değişmektedir.

Sıklıkla rastlanan dekoratif ayakkabılıklar ahşap ve ikiden fazla katı olan modellerden oluşmaktadır. Ahşabın görüntüsü göze hoş görünmekte ve kullanışlı bulunmaktadır. Ahşaptan yapılan ayakkabılıklar kapaklı, çift kapaklı ya da kapaksız olabilmektedir.



Bazı modellerde hem kışlık hem de yazlık ayakkabılıklar için ayrı bölmeler bulunmaktadır. Oldukça fonksiyonel olan bu ürünler sayesinde ihtiyaç duyulan ayakkabıların ön kısma alınıp diğerlerinin arka tarafa konması mümkündür.

Firmalar tarafından üretilen modeller birçok alternatifi içerisinde barındırmaktadır. Bunlar arasından bir seçim yapmadan önce evde yaşayanların ihtiyaçlarına uygun olması göz önünde bulundurulmalıdır.

Beyaz Ayakkabılık

Mobilya Tipi Ayakkabılıklar

Mobilya tipi ayakkabılık modelleri son yılların gözde ürünleri içinde yer almaktadır. Bazıları kapaklı ve çekmeceli olmakta bazıları ise sürgülü kapaklardan oluşmaktadır. İkiden beş kata kadar çıkan ayakkabılıklarda müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

Geniş bir antresi ya da özel olarak giysilerin ve ayakkabıların muhafaza edildiği odası bulunanlar için büyük, çok katlı, kapaklı ya da kapaksız dekoratif ayakkabılık modelleri de mevcuttur. Dış giyimin olmazsa olmaz parçalarından olan ayakkabıların uzun zaman boyunca kullanılabilmesi için bakımlarının yapılması ve uygun ortamlarda korunması gerekmektedir. Bunun içinde dekoratif ayakkabılık modellerine ihtiyaç duyulmaktadır. Her bütçeye ve zevke uygun formdaki ürünler ise firmalar tarafından üretilmektedir.

Son olarak antrede aynalı ve sürgülü kapaktan oluşan ayakkabılık modelleri oldukça şık bir görüntü sunacaktır. Aynı zamanda askılığı bünyesinde barındıran ürünlerde bulunmaktadır. Böylelikle ortaya hem kullanışlı hem de şık bir görüntü çıkmaktadır.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close