Ev Tekstili

Japon Perde Modelleri ve Fiyatları 2020

Evinize hem şıklık hemde farklılık kazandıracak 2019 Japon perde modelleri ve Japon perdeler hakkında tüm merak ettiğiniz detayları yazımızda bulabilirsiniz.



Japon perde modelleri ve Japon Perde Dekorasyonu 

Kaliteli ve şık bir dekorasyon stili için perde seçimi çok önemlidir. Pencere yapısına uygun kesimi, doğru renk ve desenler ile mekanın atmosferi büyük ölçüde değişecektir. Bugün yazımızda son yılların öne çıkan perde tasarımları olan japon perde modelleri ve 2020 fiyatları hakkında bir çok detaya yer veriyoruz.

Perde modelleri arasında dekoratif ve farklı tasarımları öne çıkıyor Japon perdeler. Büyük kumaş panellerinden meydana gelen bir sisteme sahiptir. Bu paneller yatay olarak hareket ettirilir ve perde sisteminin açılıp kapanmasını sağlar. Japon perde modelleri hem görünüm hemde kullanım açısından dekorasyona stil kazandıran bir tasarımdır.

Dekoratif Japon Perde Modelleri 2020

Japon perdeler ilk bakışta büyük dikey bir perdeyi anımsatır. Aslında bu tasarım bir iç mekanı daha ferah ve farklılık katan özelliğe sahiptir. Klasik perdelere göre daha fazla dikkat çeken, hatta mekanın odak noktası haline gelebilen bir görsele sahip Japon perde modelleri.

Japon perde sistemleri bant genişliği ve sabitliği ile öne çıkıyor. Ayrıca bu geniş bantlar bir çok farklı malzemeden üretilebildiği için her tarz iç mekana hem görsel hemde doku olarak uyum sağlayabiliyor. İlgi çeken diğer bir nokta ise büyük alanları bölmek için Japon perdeler separatör olarak kullanılabiliyor.



Daha çok geleneksel bir havaya sahip olan Japon perde modelleri, özellikle dışa açılan büyük camlar için idealdir. Kullanışlı ve zarif bir görünüme sahiptir. Bu perdelerin bu kadar ilgi görmesinin bir başka nedeni ise kolay temizlenebilmesi. Bunun için temizlenecek olan bant panelden ayrılır ve pratik şekilde temizlenebilir.

Japon perdeler ve detaylar

Dekorasyonunuz için Japon perde modelleri kullanmak istiyor fakat yeterince bilgiye sahip değilseniz yazımızın devamında Japon perdeler ile tüm detayları inceleyebilirsiniz.

Dekoratif ve kullanışlı Japon perdeler, uzun yıllardır piyasada bulunan ve günümüzde hala büyük ilgi gören perde modelleri arasındadır. Düz renklerin yanı sıra, çeşitli dekoratif desen ve işlemelerin yer aldığı modelleri geleneksel dekorasyon çizgilerine sahip evlerde tercih edilebilir. Geniş bir renk yelpazesine sahiptir ve isteğe göre tasarlanabilir.

Japon perde sistemleri hem manuel hemde otomatik sisteme sahip olabilirler. Otomatik sistemli Japon perdeleri uzaktan kumanda ile rahatça açılıp kapanabilir. Eğer evinize yaptıracağınız Japon perde sisteminin uzun ömürlü olmasını istiyorsanız otomatik sistem için kaliteli bir motor markası kullanmanızı öneriyoruz.

Japon Perde, Tek ve çift açılan şeklinde iki sistemde üretilir. Üst korniş içinde hareket eden koteksli, paneller ve panel sayısı kadar alt lamalardan oluşur.


GELEN ARAMALAR: japon perde ikea, japon perde modelleri, japon fon perde fiyatları, japon perde mekanizması, taç japon perde modelleri 2020



Kelimeler

3 thoughts on “Japon Perde Modelleri ve Fiyatları 2020”

  1. Yazida paylastiginiz gorseller bildiginiz firmalardan midir? Bazi urunler gercekten cok modern ve şık. Bu konuda bilginiz varsa, paylasabilir misiniz?

  2. Dekorasyon için örnek olarak seçtiğimiz Japon perde modelleri. Maalesef belli bir marka yada firmaya ait değil.Karışık olarak seçilmiş resimler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close