Banyo Dekorasyonu

2020 Banyo modelleri ve dekor fikirleri



Bunlar, bu yılın  seveceğiniz en trend banyo tasarımları arasında. Süitler, küvetler, dolaplar, yüzey seramikleri, renkler ve aksesuarlar. En güzel 2020 Banyo modelleri ve dekor fikirleri seçtik.

Stiliniz ne olursa olsun ister şık, ister modern ve dağınık olmayan bir aile alanı, isterse de otel tarzı bir banyo şıklığının tadını çıkarmak isteyin. Yeni bir banyo dekorasyonu ile evinizi yenilemeyi planlıyorsanız, seçtiklerimizin tadını çıkarın.

Gösterişli ve lüks banyolardan, yerden tasarruf sağlayan saklama alanına sahip banyo trendlerine kadar 2020’deki en iyi ilham kaynağı veren banyoları seçtik. Keyfini çıkarın!

2020 Banyo modelleri ve dekor fikirleri

Çivit mavisi

Denizi andıran mavi tonları banyo için mükemmel renkler. Ve 2020 yılında, özellikle çivit mavisi en popüler banyo renklerinden. İndigo mavi ve zengin turkuaz ve doku ipuçları hep birlikte banyolarda daha sofistike bir kombinasyon sunacak.

2020 banyo modelleri ve fikirleri
2020 banyo modelleri ve fikirleri

Canlı renk banyolar

Banyo renk seçimlerinde cesur olun! Parlak renk bir vurgu ekleyerek banyonuza biraz karakter verin. Renkli banyolar ve lavabolar geri geliyor, ancak 1970’lerin avokado’sundan daha cesur tonlarda, bu renkler banyolara drama ve lüks duygusu katıyor.

2020 banyo modelleri ve renkleri
2020 banyo modelleri ve renkleri

Özellikli duvar kağıdı ve  beyaz renkli daha büyük formatta mozaik karolar, canlı kırmızı bir lavabo kabini için mükemmel bir arka plan sağlar.

Batık banyolar

Kendi evinizde şımartan spa tarzının keyfine varabildiğinizde kim bir butik otele ihtiyaç duyuyor? Yeni bir banyo deneyimi oluşturmak için küvetinizi banyonun yıldızı yapın. Gerçekten heykel amaçlı bir görünüm elde etmek için, batık veya farklı bir küveti tercih edin ve banyonuzun ortasına oturtarak bir açıklama yapın.

banyo modelleri 2020
banyo modelleri 2020

Bu mümkün değilse, banyoda yükseltilmiş bir platform üzerine koyarak ya da yere batırarak tasarlayın.

Dar çerçeveli mobilyalar

Ultra modern, yüksek parlaklığa sahip modüler mobilya  cömert bir kare görüntü ile iyi olmasa bile, her banyoyu hafif ve geniş bir görünüm verebilir. Duvar askı birimleri için seçim yapmak açıklık hissi verir: zeminin daha fazla görünmesi nedeniyle  alanı daha büyük ve daha hafif olarak sunar.



banyo modelleri 2020
banyo modelleri 2020

Bu ince duvar dolapları, dar bir banyo için mükemmel – losyonlar ve güzellik iksirleriniz için daha fazla depolama alanı için kompakt bir lavabo ünitesi ile eşleştirin.

Mat banyolar

2020 Banyo modelleri ve dekor fikirleri listesinde, parlaklık küçük banyolarda ışık yansıttığı için halen mükemmel bir cila niteliği taşırken, mat daha geniş alanlarda popülerdir. Parmak izi gösterme olasılığı düşük, bu da aile banyoları için pratik. Gri-mavi gibi daha sessiz tonları seçerseniz, ahşap ve taş gibi doğal malzemelerle iyi bir şekilde bir araya geldiğini göreceksiniz.

2020 trend banyo modelleri
2020 trend banyo modelleri

Metalik cazibe

Bir süre banyolar krom olmuştur, ancak mutfaklarda olduğu gibi bu da değişikliklerdir. Dönüp dolaşan kuğular şeklindeki altın rengi ürünlerin veya duvardan duvara fayansların geri dönüşünü savunmuyor olsak da, modern metalik renklerde ortaya çıkmış bir trend kesinlikle var ve yeni banyo tasarımınız için değerlendirebilirsiniz.

2020 banyo modelleri
2020 banyo modelleri

2020 Banyo modelleri arasında altın rengi musluklar vee duş başlıkları kesinlikle şu anda bir yükseliş yaşıyor, ancak doğru tonda olması önemli. Gösterişli portakal renklerinden ziyade hafif şampanya ve gül tonları düşünün.  Bir lavabo veya banyodaki veya duş kabinindeki düz alan döşemelerini çevreleyen altın veya bakır mozaiklerden oluşan bir sınır, yapışkanlığa yönelmeden cazibe hissi verecektir.

Daha fazla: Göz Kamaştırıcı 2020 Banyo Dekorasyonu Fikirleri

Adından da anlaşılacağı gibi, dayanıklı bir malzeme olduğu için, bu altın renklerin oluşumunda metal var. Genellikle altın göbeğe krom veya nikel ile muamele edilerek uzun süre aşık olduğumuz parlak çelik görünüm elde edilir. Musluklar, gümüş kaplamalarının yanı sıra dore renk ile yeni, daha lüks bir görünüm kazanıyor.

2020 banyo muslukları
2020 banyo muslukları

2020 Banyo modelleri ve dekor fikirlerinde geleneksel planlar için, bakır veya antik altın musluklar ve boru hatları için daha yumuşak bir görünüm kazandıracak şekilde gidin. Zayıf kaplamalı muslukların kolayca lekeli olabileceğinden, elinizden gelenin en iyisini satın alın. Optimum uzun ömür ve dayanıklılık için yüksek yoğunluklu, yüksek  bir altın plakaya sahip bir nikel tabana geçin.



Kelimeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close