2020 ikea köşe koltuk takımı modelleri



2018 ikea köşe koltuk takımı modelleri

Üç renk seçeneği mevcut ve aksesuarlaştırılabilen birkaç yapılandırması var. DÜZELTME: İlgili mobilya İngiltere'de faaliyet gösteren JORI tasarım firmasına ait bulunmaktadır. İKEA mağazalarında bulunmamaktadır.


6 thoughts on “2020 ikea köşe koltuk takımı modelleri”

  1. Merhabalar 6 nolu resimdeki koltuk takımını nereden bulabiliriz. Yardımcı olurmusunuz.

    1. Merhabalar, koltuk takımı iki üç ayrı parçadan oluşmaktadır. En yakın İKEA mağazasına giderek ürünleri sorgulatabilirsiniz.

  2. Merhaba’lar 6 numaralı fotoğraftaki ürünün adı nedir acaba ikea mağazasında bulamadık malesef geri dönüş sağlarsanız sevinirim

    1. Merhabalar siteyi yeni devraldığımız için girilen içerik hakkında pek bilgimiz bulunmamakta. İkea’nın mevcut köşe takımları içerisinde de gözükmemekte. Ürünü bulabilirsek size mutlaka mail üzerinden geri dönüş sağlayacağız.

      1. İlginize teşekkürler bulabilirsek çok güzel olur çünkü biz bunu çok beğendik ve evimize çok uygun yeni ev yeni mobilya 🙂

        1. Mail adresinize dönüş sağlanmıştır. Maalesef mobilya takımı İkea’ya değil Jori(İngiltere’de faaliyet gösteren tasarım firması) adlı tasarım firmasına ait bulunmaktadır. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bize Ulaşın
Close